Κάντε την κράτηση σας

ΗΜ/ΝΙΑ & ΩΡΑ:

Παραλαβή
 

Επιστροφή

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ(ΕΣ)

Παραλαβή
 
Η τιμή περιλαμβάνει:
  • 24ωρη Οδική Βοήθεια
  • ΦΠΑ και Δημοτικό Φόρο
  • Χάρτη Περιοχής

LIMOTOURS

Skip Navigation LinksAstra Rent a Car | Αθήνα > LIMOTOURS

Η Limotours, Limousine Service Co. μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μετακινήσης σας με τις καλύτερες υπηρεσίες οδικής μετακίνησης στην αγορά.

Βασιστείτε στην ομάδα της Limotours, που μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικής μετακίνησης όπως ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων χωρίς οδηγό, υπηρεσίες ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων με οδηγό, και ενοικίαση και ξενάγηση με πολυτελή λεωφορεία. Όλες οι υπηρεσίες της LIMOTOURS προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να θυσιάζεται η υψηλής ποιότητα προσωποποιημένη υπηρεσία που έχετε ανάγκη. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το Υπουργείο Μεταφορών και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και είναι υπερήφανο μέλος των ΣΕΤΕ, ΣΤΕΕΑ και της Συνδεσμόύ Αυτοκινητιστών Υπηρεσιών Τουρισμού.

Βασιστείτε στη Limotours, αν θέλετε να ξεφύγετε από το συνηθισμένο!  Οι οδηγοί μας είναι ικανοί, διακριτικοί και έχουν εκπαιδευθεί ώστε να προσφερούν εξαιρετικές υπηρεσίες όντας σε κίνηση.

Η φιλοσοφία μας είναι να συνεργαζόμαστε στενά με τους εταίρους μας στον κλάδο του τουρισμού, τους εταιρικούς πελάτες μας και τους μεμονωμένους επισκέπτες ώστε να μεγιστοποιούμε την ικανοποίηση των πελατών μας και να επιτυχάνουμε με αυτό τον τρόπο την μακροχρόνια πιστότητα τους.

Για να μάθετε περισσότερα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Limotours επισκεφτείτε μας στο www.limotours.gr